Cariere

Cine suntem noi?

Constantin Nautics este o companie ce a fost infiintata in anul 2014 din pasiunea fondatorului pentru tot ceea ce inseamna navigatie. Activitatea principala consta in confectionarea si vanzarea de accesorii cu tema nautica atat online cat si in magazinele fizice in Bucuresti, Ploiesti si Constanta. Succesul companiei nu s-a lasat asteptat, in Romania suntem un brand important pe piata de accesorii, iar pe plan international fiind prezenti in peste 20 de tari. Vezi http://constantinnautics.com/

 

Suntem mereu prezenti la evenimentele importante din Romania cum ar fi Untold, Electric Castle, Neversea, Salonul Nautic International Bucuresti s.a.

Toate accesoriile Constantin Nautics sunt lucrate manual in ateliere din Romania!

   

Fiind intr-un proces de dezolvoltare permanenta, echipa noastra are de nevoie de abilitatile tale pe care le poti etala in departamente precum cel de marketing, contabilitate, juridic, vânzări sau producție

Din echipa noastra fac parte oameni tineri, dornici de afirmare si cu un puternic spirit competitiv, calificati sau necalificati – experienta se dobandeste, nu se invata!

Nu in ultimul rand dorim sa-ti spunem ca avansarile se fac in mod prioritar din interiorul companiei, pe baza competentelor :)

Daca doresti sa faci parte dintr-o echipa minunata trimite-ne CV-ul tau pe adresa [email protected] si daca vei fi primul contactat pentru un post disponibil.


Posturi disponibile :

Confectioner bratari si accesorii 

Cautam persoane pasionate de confectionarea accesoriilor precum bratari, brelocuri, pandantive, cu inclinatii artistice si spirit creativ. Activitatea se desfasoara la sediul nostru din zona Piata Muncii, intr-un mediu de lucru placut si colectiv tanar.
Experienta nu este obligatorie, se ofera training la locul de munca.

Daca te consideri persoana potrivita pentru noi trimite-ne CV-ul tau pe adresa [email protected]