Cine suntem noi?

Constantin Nautics este o companie ce a fost înființatî in anul 2014 din pasiunea fondatorului pentru tot ceea ce înseamnă navigație. Activitatea principală constă în confecționarea și vânzarea de accesorii cu temă nautică atât online cât și în magazinele fizice in București, Ploiești si Constanța. Succesul companiei nu s-a lăsat așteptat, în România suntem un brand important pe piața de accesorii, iar pe plan internațional fiind prezenți în peste 20 de țări. Vezi http://constantinnautics.com/

 

Suntem mereu prezenți la evenimentele importante din România cum ar fi Untold, Electric Castle, Neversea, Salonul Nautic Internațional București s.a.

Toate accesoriile Constantin Nautics sunt lucrate manual in ateliere din România!

   

Fiind într-un proces de dezvoltare permanentă, echipa noastră are de nevoie de abilitățile tale pe care le poți etala în departamente precum cel de marketing, contabilitate, juridic, vânzări sau producție

Din echipa noastră fac parte oameni tineri, dornici de afirmare si cu un puternic spirit competitiv, calificați sau necalificați – experiența se dobândește, nu se învață!

Nu în ultimul rând dorim să-ți spunem că avansările se fac în mod prioritar din interiorul companiei, pe baza competențelor :)

Dacă dorești să faci parte dintr-o echipă minunată trimite-ne CV-ul tău pe adresa cariere@constantinnautics.ro și vei fi primul contactat pentru un post disponibil.