Brățările nautice produse de Constantin Nautics sunt confecționate pe mărimi variind de la 16 cm până la 21 cm. La comandă, se pot face și mărimi atipice, sub 16 cm sau peste 21 cm. Modul în care vă alegeți mărimea corectă a brățării este următorul:

Măsurați articulația mâinii folosind un metru de croitorie sau o sfoară pe care ulterior o măsurați cu o riglă/ruletă. Spre exemplu, dacă articulația mâinii la care purtați brățara are circumferința de 18 cm, trebuie să alegeți o brățară care are mărimea de 18 cm (se măsoară doar lungimea firului brățării din interiorul urechilor de prindere, fără sistemul de închidere). Fiecare model este confecționat și creat exact pentru dimensiunile pe care le găsiți în pagina produselor.
Prinderea brățărilor adaugă 1-1,5cm la lungimea totala a brățărilor! Exemplu: O brățară comandată de mărimea 18 va avea ca lungime totală (cu prindere) aproximativ 19-19.5cm însă se va potrivi pentru mărimea selectată.

* În funcție de grosimea firului, tipul de prindere sau de model lungimea totală a brățărilor poate fi mai mare, însă circumferința va fi pentru marimea dorită!

NOTĂ:
Conform Termenilor si Condițiilor de returnare, produsele alese greșit se pot returna, însă clientul va trebui să suporte transportul tur-retur al acestora. Produsele alese greșit pot fi schimbate cu altele același model, mărimi diferite sau cu alte modele mărimi diferite, cu respectarea politicii magazinului nostru online.

Vă mulțumim!