Despre companie

О компании

Constantin Nautics este o companie înființată din pasiunea pentru tot ceea ce înseamnă navigație. Fiind un împătimit al navigației, fondatorul companiei a început crearea unei linii de accesorii care să îi permită să păstreze cât mai mult din amintirile plăcute petrecute la bordul unui yacht în timpul navigării și, de aceea, toate accesoriile produse de companie sunt create din materiale folosite exclusiv pentru vasele cu vele.

Accesoriile Constantin Nautics pot fi purtate atât la ținute sport cât și la ținute smart-casual, marea majoritate a accesoriilor fiind unisex. Prin natura materialelor din care sunt construite, acestea pot fi purtate tot timpul, în condiții de umiditate, căldură sau frig fără a se deteriora sau a-și modifica forma, aspectul sau calitatea.

Toate produsele Constantin Nautics sunt confecționate manual și sunt creații originale. Acestea se adresează tuturor împătimiților de sporturi nautice care doresc să își amintească de momentele plăcute din timpul unei navigări reușite sau pur și simplu celor care doresc să poarte accesorii originale lucrate manual.

Certificări

Mai jos aveți cele două certificate care atestă faptul că produsele noastre îndeplinesc standardele Oeko-Tex Standard 100 stabilite pentru produsele cu care și copiii pot intra în contact, precum și standardul ISO primit de furnizorii noștri de materiale.

HARTA BRAND-ULUI

Produsele noastre sunt cunoscute în peste 25 de țări din întreaga lume!
Mai jos puteți vedea țările în care există reprezentanți oficiali sau unde puteți comanda produsele noastre.