Autenticitate

Brățările Nautice confecționate de Constantin Nautics au fost primele accesorii de acest fel produse manual și comercializate 100% în România, sunt create din materiale certificate ecologic și sunt rezistente la apă. Odată cu livrarea produselor noastre, veți primi un certificat de garanție care va cuprinde numărul și seria produsului, iar cu acest certificat veți putea schimba produsul în cazul în care nu ați comandat măsura potrivită sau dacă acesta prezintă defecte de fabricație. Vă recomandăm să manifestați prudență la achiziționarea unor produse asemănătoare care sunt confecționate din cabluri fabricate în China și care au atras atenția autorităților din UE din cauza provocării de reacții alergice celor care le-au purtat și au absorbit prin piele diverși compuși chimici. Întreaga idee de brățară nautică se învârte în jurul conceptului de produs confecționat manual, care poate fi purtat în orice condiții, de umiditate, frig, căldură extremă, fără a afecta utilizatorul în vreun fel și fără a-și modifica compoziția, dimensiunile sau alte caracteristici.

*Atenție! Brățările care au închizătoare de tip ancoră aurie trebuie să fie ferite de contactul cu orice tip de apă. Certificatul de garanție nu acoperă deteriorarea ancorei aurii ca urmare a contactului acesteia cu apa.

Originalitate
Pentru a avea garanția originalității produselor achiziționate, vă sfătuim să cereți bon fiscal/factură fiscală celor care vând produse asemănătoare sau chiar identice cu cele produse de Constantin Nautics, deoarece există o multitudine de persoane care copiază identic sau asemănator produsele noastre și le comercializează în diverse locații sau on-line, însă fără acte doveditoare precum bon fiscal, factură fiscală și certificat de garanție nu puteți fi siguri că achiziționați produsele originale de calitate. Pentru a evita și mai mult copierea produselor noastre, am aplicat pe certificatele noastre de garanție holograme 3D, care atestă încă o dată originalitatea produselor.

Certificări
Mai jos aveți cele două certificate care atestă faptul că produsele noastre îndeplinesc standardele Oeko-Tex Standard 100 stabilite pentru produsele cu care și copiii pot intra în contact, precum și standardul ISO primit de furnizorii noștri de materiale.

Calitate

Аутентичность

Constantin Nautics produce brățările nautice din cabluri utilizate la vasele cu vele/pânze, rezistente la apă sărată și la apă caldă, acest lucru făcând diferența între produsele noastre și alte produse prezente pe piață, care sunt confecționate din cabluri uzuale de alpinism sau utilitare. Închizătorile brățărilor sunt confecționate din inox și sunt inoxidabile (pot apărea mici pete de culoare ruginie pe acestea în contact cu apa sărată, însă închizătorile nu vor rugini în profunzime, aceste pete dispărând imediat la o simplă frecare cu un material textil)*. Cu brățările noastre puteți înota, puteți face baie cu apă caldă sau rece, acestea își vor păstra culoarea și forma în timp. De asemenea, brățările care au culori deschise pot fi spălate fără probleme în mașina de spălat cu precizarea că închiderile metalice (cele cu șurub) trebuie scoase, iar cele care au închideri ce nu se pot scoate (ancore) pot fi spălate manual cu detergent obișnuit de haine.