Garanție și returnări produse

Returnare produse

Produsele comandate greșit (mărimi greșite) pot fi schimbate cu alte produse identice, dar de mărimi diferite sau cu alte produse similare de aceeași valoare în intervalul de 30 de zile de la achiziționare, însa în acest caz, clientul va suporta costul tranportului tur-retur integral dacă nu le poate aduce personal în punctul de lucru de pe strada Agricultori, nr. 87, sector 2 București, însă este necesar să ne sunați înainte. Programul de lucru este de luni până vineri, între orele 10:00-17:30.

Este foarte important să introduci în colet formularul de retur, completat cu modelul și mărimea dorită la schimb, numele de pe care a fost facută comanda și/sau numărul de comandă.

Pentru a trimite coletul de retur, trebuie să contactați o companie de curierat, exceptând Poșta Română. Costurile de retur vor fi suportate de către dumneavoastră.

Nu trimiteți coletul cu plata la destinatar sau cu schimb deoarece acestea vor fi refuzate de către noi și se vor întoarce la dumneavoastră.

*Produsele Constantin Nautics pot fi schimbate și în punctul de lucru de pe strada Agricultori, nr. 87, sector 2 București, însă este necesar să ne sunați înainte. Programul de lucru este de luni până vineri, între orele 10:00-17:30.

Click aici pentru a descărca formularul de retur

Restituire contravaloare produse comandate
Banii se pot returna în maxim 14 zile de la primirea produsului de către Constantin Nautics, în contul indicat pe formularul de retur pe care îl veți trimite in colet, împreuna cu produsele pe care doriți să le returnati.

Nu se pot returna:

  • produsele comandate în mod expres la cererea cumpărătorului și care nu făceau parte din stoc la momentul comenzii
  • produsele care nu mai au ambalajul original în care a fost livrat
  • produsele care nu mai au certificatul de garanție (după caz)
  • produsele care au eticheta de identificare deteriorată

Adresa pentru retur este Str. Agricultori nr. 87, Sector 2, București

Pentru orice informație ne găsiți la numărul de telefon 0743 225 555 sau email vanzari@constantinnautics.ro – Luni -Vineri 9.00 – 18.00

Mulțumim!